Vorig jaar ben ik met veel enthousiasme kandidaat geweest bij de Europese Verkiezingen. Nu ben ik kandidaat voor de Tweede Kamer verkiezingen. Ik vind het een eer op de lijst te staan en ga ervoor zoveel mogelijk voorkeurstemmen te krijgen.

Vorig jaar kreeg ik meer dan 2000 voorkeurstemmen en dat wil ik dit jaar graag overtreffen. Daarmee draag ik een steentje bij aan het succes van de partij die ik al mijn hele leven een warm hart toedraag. Mocht ik heel veel stemmen krijgen of mocht de VVD fractie heel groot worden dan zal ik me met veel plezier volledig inzetten als lid van de Tweede Kamer.

Waarom op mij stemmen? Ik heb lang ervaring in het  bedrijfsleven. In veel landen heb ik gewerkt en gewoond. Ik ben maatschappelijk betrokken en heb een brede belangstelling. Ik ben goed in creatieve oplossingen, kan goed analyseren en breng graag mensen bij elkaar. Liberaal ben ik in hart en nieren.

Op deze site heb ik wat ideeën staan. Leuk als u wilt reageren. Dank voor uw bezoek aan de site en bijvoorbaat DANK VOOR UW STEM!